Ескейп по време на зимния сезон в Апарт хотел Лъки Банско

През януари 2017 г. В Апарт хотел Лъки Банско ще започнат своята дейност единствените  по рода си Ескейп стаи за възрастни и малки деца едновременно.

От 12.01.2017 г. до края на сезона ще имате опцията да се озовете в една паралелна реалност, влизайки в нашите нови атрактивни Ескейп стаи, а чрез логичното мислене е необходимо да намерите ключът към излизане от стаята само за 60 мин., ориентирайки се във виртуалната ситуация.

Една от стаите, които предлагаме е за деца от 4-12 години и е с Египетски мотив. Докато се опитвате да откриете решение на пъзел загадките, които водят към изхода, ще се пренесете в древен Египет, изпълен с множество тайни и мистерии. Красивото предизвикателство се крие в това да преодолеете невиждани до сега препятствия.

Египетска стая | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Втората стая е Хакерска и е за деца над 8 години и възрастни. Ще се озовете в тайното леговище на един зъл и коварен Хакер, където ще трябва да откриете как и какво замисля той, за да предотвратите разрушителните му планове. Не се тревожете, не са нужни по-специални компютърни умения, а само логическо мислене и екипен дух.

Египетска стая в Лъки Банско | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Забавлението си заслужава, опитайте!