40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Денонощен информационен център обслужва гостите на Банско

Гостите на Банско са наистина обгрижвани – вече повече от година, в най-известния зимен курорт на Балканите работи денонощно туристически информационен център.

Инфоцентърът е в сградата на читалището, което е много удобно за гостите. Тук ще видите непрекъсната върволица от гости, интересуващи се от Банско и региона, от природните забележителности, от културното и историческо наследство. През зимата тук ще получите конкретна информация за ски съоръженията и условията за ски на пистите.

За да бъде максимален комфорта на посетителите, те могат да разглеждат предварително обектите, които възнамеряват да посетят, на модерни терминали с тъч скрийн.

Елате в Банско и се насладете на прекрасна почивка в един от най-луксозните хотели в града – Лъки Банско СПА & Релакс, a през свободното време можете да намерите разнообразни и интересни неща, за които даже не сте подозирали.

Читалище в Банско | Lucky Bansko SPA & Relax Народни танци в Банско | Lucky Bansko SPA & Relax Резерват Юлен табела | Lucky Bansko SPA & Relax