Потопете се в този разкош – ще излезете като нови!

Спа процедура в Лъки Банско | Lucky Bansko & SPA

Този луксозен СПА център не само ще ви накара да се чувствате леко, свежо, отхвърлили цели години от гърба си. Той буквално ще ви подмлади и разкраси, и даже ще ви пристрасти! Защото предлага многобройни и разнообразни по ефект процедури, а удоволствието е върховно, ще изкарате страхотна СПА почивка!

В този луксозен хотел в Банско – Лъки Банско & СПА, ще намерите всичко, каквото има в наложилите се в международен мащаб СПА центрове. Предлагат се над 28 вида масажи, терапии и процедури, някои от които се комбинират.

Това са от здравословни, възстановителни и ободряващи масажи за повишаване на тонуса – ръчни и с апаратура, до разкрасяване по методи, които днес се използват в Холивуд!

Разбира се, има и лечебни терапии – СПА процедурите от древността са известни с лечебния си ефект. В апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс той също е много разнообразен и ефикасен – позволяват го съвременните методи и модерната техника.

Масаж в Апартхотел Лъки Банско | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

В СПА центъра на този хотел в Банско са въведени най-съвременните технологии, а апаратурата е от водещите производители в бранша и е последно поколение. Така например има терапевтична вана с цели 25 програми, което се съчетава с различни видове подводни масажи.

Самите басейни – за възрастни и деца, са разкошна новост. Това са първите в Банско био басейни. Водата се пречиства не с масово познатия у нас хлор,  а йонизация. Използват се най-съвременните методи чрез електролиза с морска сол, както и ултравиолетова светлина. И това не са просто „екстри“, а е съобразено със здравословния ефект.

Екстри са подводната музика в басейните, както и хидроджетовете в тях. Трябва да го опитате, за да видите какво приказно усещане е – отпуска ви, успокоява ви, чувствате се прекрасно дълго след като излезете от водата. Подобни са изживяванията в супер модерното водно легло, което се съчетава с парна баня и душ, и с приключенския и масажен душ.

В луксозния Лъки Банско & СПА се предлага  също така и хромотерапия – лечебното въздействие на цветовете върху психиката и самочувствието, като се използват шест цвята. Те влияят не само на емоционалното състояние, но според най-новите изследвания, са благотворни при лечението на неврологични проблеми, както и при доста разпространеното напоследък безсъние, и т.н.
За новия СПА център на Лъки Баxнско може още да се изброят радиочестотните терапии, ултразвуковите, масажите с рибки, терапията с водорасли или лечебна кал и още много, но няма смисъл – всички подробности може да видите и да си подберете на сайта на хотела Лъки Банско.

От само себе си се разбира, че при настаняване в Лъки Банско, ще получите целия лукс, удобствата и развлеченията, които могат да се намерят в един петзвезден хотел с международно признание.

Тук студиата и апартаментите са просторни, модерно обзаведени и оборудвани, в тях няма да ви липсва нищо, на което сте свикнали. Ще се радвате на такава спокойствие, че все едно ще си бъдете вкъщи, само че в допълнение ще имате много релакс и свежи изживявания.

Така че просто резервирайте места в Лъки Банско & СПА – потопете се в този разкош и ще излезете като нови!