Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
12+ годишни
Деца
0-11 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Вижте как да зарадвате цялото си семейство с уникална СКИ и СПА ваканция

Семейна ваканция Банско | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

При планиране на вашата семейна почивка,  нормално е да мислите първо за децата. Така са направили и в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Този луксозен хотел в Банско направо може да се нарече хотел за деца.

Тук са изпипани и най-малките детайли за безопасност, сигурност, за да бъдете улеснени за вашето спокойствие. В хотела например няма чупливи стъкла, няма остри ръбове, подовете са постлани с мокети. Това се детайли наистина, но са показателни, освен това не са за пренебрегване.

В апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс можете да отидете и със съвсем малки деца. Безплатно ви се осигуряват биберони, гърнета, проходилки, детска козметика.

При заявка, срещу заплащане се осигуряват детски храни и памперси, има възможност професионални детегледачки да поемат почасово грижите за децата. Помислено е и за по-големи семейства – има възможност за безплатно настаняване на деца под 18 години.

Но и това не е всичко. За децата от 3 до 6 години има детски кът  „Лъки“ с многобройни играчки, игри, забавления. През зимата в детския клуб има професионален от 9 до 22 часа. За над петгодишните деца има стая с компютърни игри и две оборудвани компютърни зони.

При самото настаняване ще избирате между лукс и лукс – студио, или апартамент. Всички помещения в този хотел в Банско са комфортни, модерно обзаведени.

Ще разполагате и с кухненски бокс, напълно оборудван с модерна техника – от хладилника и керамичния котлон, през микровълновата фурна и кафе машината, до съдовете и приборите за хранене.
Баните пък са толкова луксозни, че няма да ви се излиза от тях. Те не само си имат всичко необходимо – от козметика през халати и сешоар, но дори са снабдени с телефон и система за SOS!

Разбира се, ще имате телевизия, интернет, телефон – това са си задължителни атрибути. И макар че говорим за почивка – всичко се случва, може да ви се наложат офис услуги, хотелът осигурява копиране, принтиране, факс, телефон и т.н. А колата? Има си подземен закрит паркинг и паркоместа пред хотела.

Следват лоби барът и двата луксозни ресторанта – Ле Бистро и италианският Леонардо. Споменаваме ги, защото те са част от удоволствията и хубавите преживявания, които ще имате в Лъки Банско.

По време на почивката може да ползвате процедури и терапии в новия, супермодерен СПА център в Банско, който е новата реновация на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Той например е единствен в района с био басейни. Предложенията на този център са толкова много, че може да изкарате цялата почивка в него.

Био детски басейн | Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс

Какво ще кажете например за Интрасютикълс – апарат и технология, които са сред най-предпочитаните от холивудските звезди? Или водното легло, терапевтичната вана с 25 програми, плюс тангенторен подводен масаж, или вихров, или перлен? И т.н., и т.н.

Разбира се, ще са ви осигурени и многобройни развлечения извън хотела. През зимата ще имате на разположение безплатен транспорт до лифта, а и до ски пистите, ски гардероб, карти, за да не чакате на опашки пред касата.

През лятото може да практикувате различни видове спорт, включително и голф, екскурзии, планински туризъм и много други.

Накратко – прегледайте си графика и вижте кога да зарадвате семейството с почивка в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс: https://luckybansko.bg/oferti-laki-bansko-paketi-c92