Специални Семейни и СПА пакети в хотел Лъки Банско

29.05.2012

Търсите ли най-изгодното от всички предложения на добрите семейни хотели в Банско?!

С хотел Lucky Bansko получавате пълноценна семейна почивка на страхотна цена.
Разгледайте специалните „Семейни“ и „СПА“ пакети, които сме подготвили за вас.

Пакет „Семейна ски ваканция“

Изберете от 2-дневен  до 7-дневен пакет за почивка в един от най-добрите семейни хотели в Банско.
В него са включени отстъпки от 7 до 30%.

Пакет „СПА & Релакс“

Това са пакетите, с които получавате бонус –  безплатен цялостен масаж /50 мин./ , козметична процедура/50 мин./.
При 7-дневен пакет получавате 3 масажа и 2 козметични процедури!

Незабравимата почивка не е непостижим лукс. Необходимо е само да отделите време, за да намерите тази оферта, която отговаря едновременно и на изискванията, и на възможностите ви.

Почивайте изгодно, комфортно и пълноценно със специалните оферти на семейни хотели Lucky Bansko.
Гарантираме ви, че ще се наслаждавате на всички екстри, характерни за най-добрите хотели: перфектно обслужване, елегантна и уютна обстановка, забавления за децата и релаксиращи спа процедури за вас. Разгледайте още нашите спа пакети в най-добрият Банско спа хотел.

Ако изборът за Вашата почивка е семеен хотел Lucky Bansko, вие по всяко време на годината ще намерите атрактивни оферти, които да отговорят на личните ви нужди и желания. Предложенията ни включват и различни интересни, приятни и полезни услуги, които ще накарат цялото семейство да се чувства щастливо и спокойно.
Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семеен пикникАпартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семейство в ПиринАпартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семейна почивка на планина

Това, което ще направи почивката Ви незабравима, са малките детайли, които само някои семейни хотели в Банско предлагат. Сред услугите, на които ще имате възможност да се насладите, са различни козметични процедури и СПА терапии, ресторант с европейска кухня и секция за традиционни ястия от региона, елегантен италиански ресторант с изискана кухня по оригинални рецепти за любителите гастрономи, множество електронни игри. През лятото, семейната почивка се превръща в незабравима атракция за малки и големи с външните басейни в аква комплекса на хотела.

Организирайте семейната си почивка в Банско и сами ще се убедите в предимствата му като целогодишен курорт.

Не пропускайте да презаредите в Пирин планина, която е част от световното природно наследство на ЮНЕСКО. Модерните ски съоръжения и прекрасни зимни условия превръщат Банско в един от най-добрите европейски ски курорти.

Истинска гордост и жива памет за всеки родолюбив българин са запазените исторически спомени: къщи – музеи на именити българи, съхранените народни традиции и обичаи.

Вие заслужавате най-доброто. Получете го. Семеен хотел Lucky Bansko с удоволствие ще бъде Ваш домакин.