Специални Семейни и СПА пакети в хотел Лъки Банско

29.05.2012

Търсите ли най-изгодното от всички предложения на добрите семейни хотели в Банско?!

С хотел Lucky Bansko получавате пълноценна семейна почивка на страхотна цена.
Разгледайте специалните „Семейни“ и „СПА“ пакети, които сме подготвили за вас.

Пакет „Семейна ски ваканция“

Изберете от 2-дневен  до 7-дневен пакет за почивка в един от най-добрите семейни хотели в Банско.
В него са включени отстъпки от 7 до 30%.

Пакет „СПА & Релакс“

Това са пакетите, с които получавате бонус –  безплатен цялостен масаж /50 мин./ , козметична процедура/50 мин./.
При 7-дневен пакет получавате 3 масажа и 2 козметични процедури!

Незабравимата почивка не е непостижим лукс. Необходимо е само да отделите време, за да намерите тази оферта, която отговаря едновременно и на изискванията, и на възможностите ви.

Почивайте изгодно, комфортно и пълноценно със специалните оферти на семейни хотели Lucky Bansko.
Гарантираме ви, че ще се наслаждавате на всички екстри, характерни за най-добрите хотели: перфектно обслужване, елегантна и уютна обстановка, забавления за децата и релаксиращи спа процедури за вас. Разгледайте още нашите спа пакети в най-добрият Банско спа хотел.

Ако изборът за Вашата почивка е семеен хотел Lucky Bansko, вие по всяко време на годината ще намерите атрактивни оферти, които да отговорят на личните ви нужди и желания. Предложенията ни включват и различни интересни, приятни и полезни услуги, които ще накарат цялото семейство да се чувства щастливо и спокойно.
Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семеен пикникАпартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семейство в ПиринАпартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Семейна почивка на планина

Това, което ще направи почивката Ви незабравима, са малките детайли, които семеен хотел Lucky Bansko предлага. Сред услугите, на които ще имате възможност да се насладите, са различни козметични процедури и СПА терапии, ресторант с европейска кухня и секция за традиционни ястия от региона, елегантен италиански ресторант с изискана кухня по оригинални рецепти за любителите гастрономи, множество електронни игри. През лятото, семейната почивка се превръща в незабравима атракция за малки и големи с външните басейни в аква комплекса на хотела.

Организирайте семейната си почивка в Банско и сами ще се убедите в предимствата му като целогодишен курорт.

Не пропускайте да презаредите в Пирин планина, която е част от световното природно наследство на ЮНЕСКО. Модерните ски съоръжения и прекрасни зимни условия превръщат Банско в един от най-добрите европейски ски курорти.

Истинска гордост и жива памет за всеки родолюбив българин са запазените исторически спомени: къщи – музеи на именити българи, съхранените народни традиции и обичаи.

Вие заслужавате най-доброто. Получете го. Семеен хотел Lucky Bansko с удоволствие ще бъде Ваш домакин.