Чудили ли сте се някога как и защо са възникнали идеите за СПА процедури и релаксиращи масажи? Истината е, че в тяхната основа лежи изначалното желание на човека да постигне едно вътрешно единение между тялото, душата и ума.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Спа и релакс

Днес СПА процедурите са достъпни за всекиго, който има нужда от тях. Те са чудесно оръжие в борбата със стреса, на който всички сме подложени ежедневно. Те помагат и за избистрянето на ума, успокояват сърцето, като едновременно с това отговарят и на вечната философия да подхранват кожата и я подмладяват. Има такива процедури, които отстраняват мъртвите клетки, като по този начин ревитализират кожата и я изглаждат. А с помощта на различни етерични масла като жасмин, папая и кокос, които хидратират, стимулират клетъчната обмяна на веществата и изглаждат неравностите, кожата става изключително нежна, мека, еластична и сияйна. Може да се насладите на всичко това в най-добрият хотел в Банско, а именно Лъки Банско. Професионалистите ни ще се погрижат за вас и ще ви пренесат в рая на душевната хармония и блаженство. Не се колебайте, доверете ни се и с нетърпение ще очаквате следващата си почивка, за да се върнете при нас.

Друга много важна особеност за СПА и масажите е, че те представляват една естествена война с целулита и излишните килограми, в която вие винаги печелите. В процедурите често се използват различни стягащи ексфолианти, които стимулират кръвообращението. По този начин контурът на фигурата ви става значително по-стегнат, а вие се чувствате не само в много по-добра форма, но и спокойни и сигурни в собственото си тяло.

Тук идва и следващата полза – спокойствието и доброто настроение. Само този, които е посещавал СПА процедури, знае колко по-добре, по-оптимистично, еуфорично и енергично се чувства човек след това. Това е така, точно защото този тип релаксиращи терапии не само, че раздвижват цялата мускулатура на тялото ни, но подобряват и психическото здраве и ума. Те стимулират работата на мозъка и ни правят много по-концентрирани и продуктивни през цялата работна седмица след това.

Всичко това ни прави много по-усмихнати и променя излъчването и значително повишава самочувствието ни. А подмладявайки се и външно, и вътрешно, човек се чувства щастлив и е готов отново да граби с пълни шепи от живота. А не е ли тъкмо това неговият смисъл?
При нас, в луксозния център за релакс на СПА хотел Лъки Банско, ще може максимално да се възползвате от всички положителни ефекти на СПА процедурите, тъй като залагаме на качество и винаги се стремим да сме номер 1.

Можете да разгледате и специалните ни оферти за град Банско.

Очакваме ви!