Един от първите луксозни хотели в Банско – апарт хотел „Лъки Банско“ се присъедини към глобалната група на най-добрите хотели в света – World’s Finest Hotels, Resorts & Spas.

В световноизвестната организация  членуват само най-добрите представители в сферата на хотелиерския бизнес като „Hotel George V“ в Париж и „The Ritz Carlton“ в Москва.

„С гордост се присъединяваме към семейството на най-луксозните хотели в света, защото знаем, че участниците в списъка на „World’s Finest Hotels, Resorts & Spas“  предлагат нещо повече от луксозно настаняване.  Те трябва да отговарят на всички ключови категории като най-високо качество на настаняване, идеално местоположение, превъзходно обслужване от висококвалифициран персонал, гурме кухня, най-висока сигурност и безопасност  за гостите, висококачествени  SPA, здравни и фитнес съоръжения и професионално внимание  към специфичните нужди на гостите.“, коментира управителят на апарт хотел „Лъки Банско“ г-жа Мария Говедарева.

Апарт хотел „Лъки Банско“  е предназначен за тези, които се интересуват само от най-доброто за тяхната почивка, а ние знаем как да поглезим най-изтънчените пътешественици от цял свят!“, завършва тя.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е един от първите луксозни хотели в Банско, проектиран и построен, следвайки най-високите 5-звездните хотелски стандарти и изисквания. Три поредни години е номиниран с оценка „Отличен“ според „Trip Advisor“, което са постигнали само 1% от всички хотели в света. Носител е на зелен Оскар в конкурса „Най-зелени компании в България 2012“ и е номиниран за „Най-добър ски хотел в България“ в конкурса „World Ski Awards 2013“. От два месеца апарт хотел Лъки Банско е носител на сребърен сертификат, присъден от една от най-реномираните международни организации Travelife. Този сертификат индикира дали хотелът има правилна политика по отношение на природата и доколко се съблюдават човешките права в политиката на фирмата.