Пакети и оферти в хотел Лъки Банско СПА & Релакс

Банско е китно градче, разположено в Югозападна България, предлагащо изключително разнообразни възможности за туризъм и ваканции през четирите сезона. Градът е популярен като един от най-успешните зимни курорти, благодарение на което привлича любители на ските и сноуборда от всички краища на света.

Банско е притегателен център за туристите през цялата година, не само през зимата. Тук се организират многобройни културни, архитектурни и исторически събития от регионално и национално значение. По време на своята ваканция в Банско можете да се насладите на редица фестивали, концерти и конкурси; да се любувате на красивата планинска природа, като се включите в организирани планински преходи и излети; да практикувате разнообразни спортове, включително и екстремни. В близост до града са приказните планински възвишения на Рила, Пирин и Родопите, които ще Ви пленят със своята непреходна красота.

Ако вече сте се убедили в многобройните предимства на прекрасното планинско градче Банско и сте решили да отседнете в него, време е да подберете подходящото място за отдих според своите индивидуални желания и нужди.

Ако сте сред туристите, които желаят да се отдадат на релакс в луксозна и комфортна обстановка, изборът на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е абсолютно оправдан! Хотелът е сред най-луксозните петзвездни хотели в Банско, носител на приза „Най-добър хотел за 2018 г.“.

Перфектното обслужване и изискана обстановка, обновеният СПА център с повече от 28 активности, както и единствените в Банско био басейни заслужено превръщат Лъки Банско СПА & Релакс в един от най-търсените хотели за почивка и ваканция в курорта!

Хотелът разгръща своя потенциал за луксозна петзвездна почивка не само през зимата, но и през лятото, предлагайки различни сезонни пакети и ексклузивни промоции. Пакетните предложения на Лъки Банско СПА & Релакс включват разнообразни възможности за отдих и забавление – Семейна ваканция, Аква ваканция, Йога курсове с индийски гуру, както и неустоими предложения за отбелязване на празници като Великден, Свети Валентин, Гергьовден, Нова година, Коледа и много други.

Разгледайте пакетните предложения на нашия хотел за ваканция в Банско и резервирайте онлайн лесно, удобно и сигурно още сега!