40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
16+ годишни
Деца
0-15 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Не се бавете – уредете си Царската почивка!

Ако уреждате в последния момент лятната си почивка, знаете какво „тичане“ е и че не е сигурно на какво точно ще попаднете. Ако сте свикнали да залагате на удобното и сигурното, знаете, че вече е време да огледате кога и къде да си починете царски.

Луксозни стаи и обзавеждане | Лъки Банско СПА & Релакс

Трябва да видите офертите на хотел Лъки Банско СПА & Релакс. Те гарантират разкошна почивка сред петзвезден комфорт, спокойствие и многобройни развлечения за всеки вкус. Подходящи са за семейства и с малки деца, и с повече деца, и за цели фамилии, или приятелски компании.

Впрочем условията в луксозните студиа и апартаменти на хотел в Банско, и предлаганите услуги, позволяват и пълно усамотение, ако някой желае. При всички случаи няма да имате никакви грижи за нищо.

Студиата и апартаментите са просторни, светли, напълно шумоизолирани, с прекрасни гледки към планината. Обзаведени и оборудвани са по най-съвременните международни изисквания в хотелиерския бранш.

В тях ще разполагате с всичко, с което сте свикнали и в даден момент може да го пожелаете: от безжичен интернет през телевизия, естествено с безплатни филмови канали, до минибар и сейф.

Баните са суперлуксозни и с качествена френска козметика, а в кухненските боксове има всичко необходимо – хладилник, керамичен котлон, микровълнова, кафемашина и т.н. до съдовете и приборите.

Като прибавим и рум сервиза, наистина човек може да не излезе от студиото или апартамента, да се потопи в спокойствие и уют. Макар че предлаганите развлечения в хотела и извън хотела са многобройни и атрактивни, така изкушават всеки да ги види и опита.

Външен басейн към Аква комплекс | Лъки Банско СПА & Релакс

Особено атрактивно е за децата. За по-малките /между 3 и 6 години/ е обособен детски кът с многобройни играчки и занимания. За по-големите има стая с компютърни игри и две компютърни зони, изцяло оборудвани и с неограничен достъп на интернет.

Хотелът разполага и с обезопасена по международните изисквания детска площадка с пързалка, люлки, катерушки. За най-малките безплатно се осигуряват проходилки, колички, биберони, гърнета.

Като споменехме за безплатните услуги при семейна почивка в хотел Лъки Банско СПА & Релакс, трябва да кажем, че има възможност за безплатно настаняване на деца до 18 години.

От тук нататък започват развлеченията и удоволствията за цялото семейство. Можете да разпуснете в Аква парка „Леонардо“ към хотела. Аква комплексът разполага с два външни басейна, като единият е за малки деца – до 6-годишни и има водна пързалка. Другият до него е за възрастните, водата и в двата се отоплява постоянно, има спасител.

На басейните ще може да се настаните в удобни шезлонги или луксозни шатри, и да поръчвате от италианския ресторант Леонардо, който е неделима част от аквакомплекса. По ваш избор ще ви носят коктейли, охладено вино, храна. Всичко това ще е на фона на приятна музика, която професионалното озвучаване позволява да се чува и под водата.

А може да изберете и уникални разкрасителни или лечебни терапии в модерния СПА-център на апарт хотел Лъки Банско. В него има процедури, които са единствени не само за България, но и могат да се намерят само на 20-ина места в света. Дори да се почувствате холивудски звезди – тук разполагат с апарат интрасютикълс за нанасяне на серуми дълбоко в кожата, разработени по нанотехнология. Ефектът е много бърз, това е от най-предпочитаните терапии в Холивуд.

За хотела може да се изброява още много, но трябва да споменем и развлеченията извън хотела, които се организират – различни спортове, включително и екстремни, лов, риболов, планински туризъм, културен, винен туризъм…

Наистина развлеченията са многобройни и за всеки вкус. Просто трябва да разгледате предложенията на Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс 5 звезди и да си изберете – Царската почивка!