Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
12+ годишни
Деца
0-11 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Как да изберем хотела за отпуската си

Най-добре обзаведени стаи в хотел | Лъки Банско СПА & Релакс

Най-популярното е да се прегледат отзивите по форумите. Всъщност е добре да се насочите към специализираните сайтове. Ако търсите най-доброто, вижте ТрипАдвайзор – най-големият в света сайт за пътешественици, където хората оценяват хотелите, в които са били и реално са ползвали услугите им.

ТрипАдвайзор присъжда наградата „Избор на пътуващите“, която е особено престижна – тя се дава само на 1% от всички хотели в света. И тази награда няколко поредни години идва в България, включително и за 2017-а!

Това определено е категорична оценка за най-съвременни стандарти и най-високо качество на обслужването.

Друга показателна оценка е на ТУИ – най-големият международен туроператор, който определя топ хотела за България. Престижен е и сертификатът от Travelife за еко хотел.

Има и регионални класации, като например Планински хотел на Балканите, която за 2016-а също беше спечелена от български хотел.

Друга гаранция за качество на услугите в наш петзвезден хотел е членството в престижни вериги – например американска Luxury Group – лидер в директния достъп до световните премиум луксозни хотели.

На какво по-конкретно се основават тези международни оценки? Те показват, че даденият хотел пет звезди постоянно следва най-съвременните тенденции в туристическия бранш и прави обновления, които го правят предпочитан.

В този смисъл можете да разгледате и какво предлагат офертите на хотела. На какво ниво например е СПА-центърът – правени ли са скоро нововъведения, с каква апаратура разполага?

Защото у нас може да се намери уникална СПА-апаратура – каквато има само на двадесетина места в света!Така ще ползвате и класически древни масажи и терапии, и най-съвременни лечебни и разкрасителни процедури, популярни днес сред звездите на киното и шоубизнеса!

Хотел по съвременни стандарти | Лъки Банско СПА & Релакс

Впрочем преди удоволствията за възрастните, е добре да видим какво се предлага като развлечения за децата и съответно – спокойствие за родителите.

Има ли за малките богато обзаведен детски кът, клуб и т.н. с професионални гледачки, които да освобождават време за родителите? А модерни и обезопасени детски външни площадки с пързалки, люлки, катерушки?

Помислено ли е за безопасността на малките в хотела – да няма чупливи стъкла, остри ръбове, подовете да са с мокет?За по-големите трябва да има компютърни стаи и зони с неограничен интернет, също така трябва да се предлагат и семейни игри – ескейп стаи, електронни игри.

Аквакомплексът пък трябва да предоставя възможност цялото семейство – ако поиска, да може да изкара там целия ден. Това включва ресторант, от който да поръчвате и модерни басейни и за възрастни, и за деца с атракции и забавления за всички.

За удобствата и комфорта в хотела се разбира от само себе си – интернет, телевизия, луксозни бани, модерни кухненски боксове. Към естествените предложения тук спадат и поне два луксозни ресторанта, и лоби бар.

Прегледайте също така предлагат ли се развлечения за свободното време извън хотела и какви точно са те.

Между другото, макар че говорим за отпуска, добре е за всеки случай хотелът да предлага и офис услуги – факс, принтер, копиране, телефон.

И още нещо – проверете ценовата политика на хотела – предлагат ли се някакви отстъпки, като например безплатно настаняване на деца до 18 години за по-големите семейства.