Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Дневна стая в Апартамент Екзекютив

И ако си мислите най-вече какво ще осигурите за децата, трябва да знаете, че „Лъки Банско“ е нещо като хотел за деца. Осигурени са нечупливи стъкла в хотелската част, а всички подови покрития са изпълнени с мокет; има външна детска площадка 250 кв.м; детски клуб „Лъки“ с разнообразни игри и забавления за деца от 3 до 6 години; професионални детегледачки; стая с компютърни игри, две изцяло оборудвани компютърни зони с неограничен достъп на интернет…
В хотел „Лъки Банско“ е осигурено всичко за пълноценна семейна почивка, да може цялото семейство да се чувства добре и да се забавлява.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Детска площадка пред хотелао

За хотела още може да се каже, че ще имате богат избор измежду разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент.

Може да се спрете и на разкошната Аква почивка. Аква комплексът е с два външни басейна – за възрастни и деца, с многобройни атракции и забавления.

От тук нататък започват най-разнообразните предложения на „Лъки Банско“ за релакс сред неповторима планинска природа. Помислено е всеки гост на хотела да намери нещо по свой вкус. Пирин планина е една от най-красивите в България със своите многобройни природни феномени и спиращи дъха природни гледки. Предлаганит се планински преходи с различна продължителност и ниво на трудност, но еднакво завладяващи и незабравими. Например до  Байкушевата мура и ез. Окото (2200м); Езера Окото, Рибно и Муратово;  Вр. Вихрен и Кончето, и др. А може да изберете атракционен риболов в комплекс „Рибарника“  сред невероятни пейзажи; лов /най-разпространените дивечови видове са диво прасе, муфлон и благороден елен/; конна езда. Или културен туризъм – в Банско и неговите околности има повече от 140 паметници на културата, които ще ви поведат на едно вълнуващо пътешествие през богата българска история. Сред многото забележителности в Музеен комплекс Банско е например  мемориалът на Паисий Хилендарски – единственото място, където днес може да се види точно копие на килията, в която е написана „История Славянобългарска“.  Църквата „Свети Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ от 1614 има уникални, много добре запазени стенописи, които не могат да се видят никъде другаде по света. Екскурзии се предлагат до Рилския манастир, Мелник и Роженски манастир, и т.н.

Очевидно няма да успеете само за една почивка да се възползвате от всички изкушаващи предложения на „Лъки Банско“. Но отнякъде трябва да се започне – резервирайте места сега, а част от развлеченията ще оставете за следващите си ваканции в апарт хотел „Лъки Банско“.

https://www.youtube.com/c/LuckyBanskoAparthotel