Хотел в Банско за семейства с деца – Лъки Банско Ви очаква

15.06.2016

Хотел в Банско за семейства с деца – Лъки Банско  Ви очаква

Гледали ли сте „С деца на море“? Освен че е разкошна комедия, донякъде обяснява защо някои родители се притесняват от семейната почивка… Тук се включва и вариация „С деца на планина“.

Други пък, решили да оставят малчуганите при баба и дядо, и да изкарат „лична“ съпружеска ваканция, се притесняват от друго – какво ще стане, ако в съседните стаи в хотела има семейства с деца, които разполагат с барабанчета, свирки, дудуци, скорогърмящи автомати и т.н.? Е, забравете всичко това – то е просто един хубав филм от миналото. И заведете децата на почивка в Банско. В хотел Лъки Банско всяка семейна почивка е спокойна, релаксираща, забавна и за малки, и за големи.

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на площадка за деца

Тук са изпипани и най-малките детайли, за да изчезнат всякакви притеснения и да се насладите на незабравима почивка – от уютния интериор до интересните занимания за различните възрасти. 
В жилищата и хотелската част на този хотел в Банско има например перфектна шумоизолация, всички подови покрития са изпълнени с мокет и са осигурени нечупливи стъкла. Каква  по-добра възможност на малчуганите да се гонят на воля из апартамента, без да се тревожите дали няма да се наранят. И даже вие и семейната двойка в съседния апартамент да не усетите тупурдия…

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на детски кът

Всъщност хотел Лъки Банско направо може да се нарече хотел за деца Банско. Тук знаят колко е важно родителите да нямат излишни тревоги и са осигурили всичко за заниманията и сигурността на децата. В хотела има детски клуб за забавления на деца от 3 до 6 г., осигурени са детегледачки и аниматор за по-малките през зимата – всеки ден – и през лятото – от четвъртък до понеделник.  Детският кът работи от 8 до 22 часа и предлага многобройни игри и атракциони.
А ако децата са по-големи и вече не им е до катерушките, плюшените играчки или гонитбата с автомати?

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на аква парк

Не е случайно, че Хотел Лъки Банско е от първите луксозни хотели в Банско, създаден според изискванията на водещите хотелски стандарти, како постоянно поддържа и развива услугите, които предлага.  Хотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент – просторни, богато обзаведени и комфортни.
Затова е и оценен отлично от гостите, които са посетили хотела и са отразили своите впечатления в Trip Advisor. Лъки Банско членува и в американската престижна Luxury Group.