40 cm Снежна покривка

Меню

Посочете информация за престоя

Пристигане
,
Напускане
,
Възрастни
12+ годишни
Деца
0-11 годишни

2 нощувки

2 нощувки

Ето защо Лъки Банско СПА & Релакс е сред най-предпочитаните хотели

Визия на хотела | Lucky Bansko SPA & Relax

Предложенията са за семейства, включително и многодетни, със съответни отстъпки и безплатни услуги; за влюбени; тиймбилдинг програми за фирмени екипи; за СПА почивка с големи намаления в новия, супермодерен СПА център на хотела; лични или обществени празненства… Готова е дори офертата за абитуриентските балове през май тази година!

В предложенията за почивка, релакс и красиви емоции буквално има за всекиго по нещо.

Това разнообразие и задоволството на гостите, посетили този петзвезден хотел в Банско, допринесоха за поредната много престижна награда на апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.
Лъки Банско спечели „Избора на пътуващите“ за 2017 година – най-високото отличие на ТрипАдвайзор.
Хотелът за поредна година е посочен от посетилите го гости като предпочитан и любим, качеството и стандартите на обслужване са оценени на най-високо ниво.

Знаете ли колко хотели по света притежават тази награда? Под 1 процент!

Както вече е известно, през декември миналата година Лъки Банско стана Планински хотел на Балканите за 2016-а.

Може да се продължи с изброяването и с другите международни отличия на този хотел пет звезди в Банско, но по-важното е, че тези награди всъщност са за вас и вашата почивка. Те показват какви чудесни условия ще ви се предоставят в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Холна част на апартамент | Lucky Bansko SPA & Relax

В хотела има подземен паркинг и места пред фасадата. При настаняването ще имате богат избор от луксозни студиа и апартаменти, включително и президентски апартамент. Помещенията са просторни и модерно обзаведени.

Макар че ще разполагате с два луксозни ресторанта – италианският Леонардо и Ле Бистро с традиционна българска и съвременна международна кухня, в помещенията има и кухненски боксове.

Кухненските боксове в този хотел в Банско са напълно оборудвани с модерна техника и всичко необходимо. Ще имате безжичен интернет в целия хотел, телевизия, телефон, факс, копир и т.н. Баните са суперлуксозни, там ще разполагате даже с телефон и система за SOS!

През зимния сезон Лоби барът е отворен денонощно, разполага с 45 места и три Интернет места. На фона на приятна, отпускаща музика, се предлага богат избор от аперитиви, безалкохолни, екзотични коктейли, закуски, десерти.

Маже да ползвате и услугите на SPA центъра, много от които са уникални за България или редки по света. Сред тях има и процедури и терапии, особено популярни сред звездите на Холивуд. Разбира се, очакват ви и басейни, солариум, козметични процедури, масажи, джет, парни бани, сауни…
Специално е помислено за семействата с деца, като е предвидена и възможност за безплатно настаняване на деца до 18 години. В хотела няма чупливи стъкла, няма остри ръбове, подовете са постлани с мокет.

За най-малките срещу заплащане могат да се купуват памперси и детски храни.

За децата от 3 до 6 години е клубът за забавления и игри с детегледачки. За над 5-годишните има специална стая с компютърни игри, а за по-големите – две напълно оборудвани компютърни зони.

Както виждате, наградите на  апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс си заслужават. Което значи, че си заслужава да резервирате там за своята почивка и релакс. Просто изберете какво най-много ви харесва.

https://luckybansko.bg/apart-hotel-lucky-bansko