Aпартхотел Лъки Банско СПА & Релакс се грижи за комфорта на гостите си

Нови завеси в хотел | Lucky Bansko Нови дивани в хотел | Lucky Bansko

Зимният сезон все още не е приключил, но в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс стартирахме дейности, които ще направят почивката на гостите ни още по-приятна.

След анализ на споделеното мнение на гостите на хотела през зимния сезон, екипът на Лъки Банско започна да реновира част от оборудването в хотелските стаи:

  • Вече са подменени пердетата в студията и апартаментите.

Тънките завеси са заменени с нови, изработени от естествени материи – лен и памук, а плътните завеси, затъмняващи стаите, придават допълнителен уют и елегантност с нежно-сивото си излъчване.

  • Поетапно се подменят допълнителните разтегателни легла (дивани) и фотьойли.
  • На 5-ти етаж вече са променени изцяло, но вече се слиза и към по-ниските етажи.

Промяната на диваните и фотьойлите е не просто козметична, защото старите се заменят с ново поколение разтегателни механизми.

При старите дивани разтварянето ставаше чрез разгръщане на сгъната част, докато при новите ще пада облегалката, за да се преобразува дивана в легло.

Това прави използването им много по-удобно и стабилно за спане при допълнителни гости в стаите, а в сгънат вид са много по–компактни и красиви.

Важен детайл при новите дивани е еко дамаската, с която са тапицирани, което ще сведе до минимум статичното електричество в стаята.

  • Матраците на леглата също ще се подменят на няколко етапа.
  • Новите матраци са с пенопропиленов пълнеж, антистатични, изработени съобразно последните световни стандарти за качество и ще Ви осигурят дълбок и спокоен сън.

Скъпи гости,

Не пропускайте да се насладите на удобствата, които апартхотел Лъки Банско е подготвил за Вас, като се възползвате от специалните ни пакети и ексклузивни програми.

Очакваме Ви!