Апарт хотел Лъки Банско с нова онлайн резервационна система

17.05.2013 Категория: Новини Автор: Lucky Bansko

Резервацията в апарт хотел Лъки Банско никога не е била по-лесна благодарение на новата ни резервационна форма.

За да улесни максимално клиентите си, апарт хотел Лъки Банско въведе нова резервационна форма за онлайн резервации. Чрез нея клиентите на хотела ще могат да да проверят за свободни стаи, какви актуални пакети предлага хотела за избрания период, да направят директно своята резервация и да я гарантират чрез предплащане в абсолютно сигурна система, директно на сайта на обслужващата банка.

Това не е единствената промяна, която можете да откриете в интернет страницата на Лъки Банско. Непрекъснато нарастващата световна тенденция при употребата на мобилни устройства, чрез които потребителите сърфират в интернет ни накара да улесним максимално клиентите си. От днес уебсайта ни си има нов, риспонсив дизайн, което означава, че страницата ни ще бъде по- гъвкава и ще се зарежда еднакво добре, без значение от какво устройство го разглеждате.

Грижата за Вашата спокойна почивка е основната ни цел. Доказателство затова са ежегодните награди за „Най-добър хотел в Банско“ според „Trip Advisor“, зелен Оскар в конкурса „Най-зелените компании в България 2012“ и номинация за „Най-добър ски хотел в България“ в конкурса „World Ski Awards 2013“.

Посетете апарт хотел Лъки Банско за да получите повече, отколкото очаквате!